Філія "Зміївське лісове господарство"

ДП "ЛІСИ УКРАЇНИ"

Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства

Державне агентство лісових ресурсів України

Офіційний сайт Зміївської райдержадміністрації

Зміївська районна рада

Харківська обласна державна адміністрація

Урядовий портал

Верховна Рада

Президент України

НПП «Гомільшанські ліси»

Підведено підсумки конкурсу малюнку в рамках всеукраїнської акції "Створюємо ліси разом"

04 листопада 2021 року в будинку дитячої творчості м. Змієва пройшло нагородження Зміївським лісгоспом фіналістів конкурсу малюнку серед дітей, які навчаються в закладах освіти Зміївської та Слобожанської громад в рамках проведення всеукраїнської акції «Створюємо ліси разом».

Лісгоспом було отримано безліч талановитих робіт. Ті малюнки, які найбільше примушували задуматися над проблемою озеленення країни і розкривали бачення дитини на майбутнє, на її зелену, щасливу і багату країну, були відмічені комісією по проведенню конкурсу.

  

Подяками директора лісгоспу О. Миргородом та заохочувальними призами у вигляді безпровідних навушників було нагороджено 17 дітей з таких закладів освіти, як Зміївський ліцей ім. З.К. Слюсаренка, Зміївської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 ім. І.П. Волка, Зміївської гімназії №1 «Сузір’я», Зідьківської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Г.І. Ковтуна, Соколівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. О. Яроша, Слобожанської гімназії №2, Пасічанської гімназії, Тимченківської ЗОШ І-ІІІ ст., Лиманської ЗОШ І-ІІІ ст. та КЗ «Зміївський ЦДЮТ».

Грамотою лісгоспу та призом у вигляді планшета за ІІІ місце нагороджено Івана Сапича, учня Слобожанської гімназії №2.

Грамотою лісгоспу та призом у вигляді мобільного телефону за ІІ місце нагороджено Каріну Гадючко, ученицю Першотравневої ЗОШ І-ІІІ ст.

Грамотою лісгоспу та призом у вигляді ноутбука за І місце нагороджено Анну Пальваль, ученицю Таранівської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Героїв-широнінців.

Окрему подяку лісгоспу за професійну художню роботу олійними фарбами на полотні та приз у вигляді мобільного телефону отримала Анастасія Курочкіна, учениця Слобожанського ліцею №1.

 

Колектив держлісгоспу висловлює подяку дітям, які були небайдужими до проведення конкурсу в рамках акції «Створюємо ліси разом», їх батькам, що виростили таких прекрасних дітей, а також їх вихователям, які вкладають частину своєї душі у кожну дитину. Дитячі посмішки піднімають всім настрій та дають надію на те, що в нашому світі з такою молоддю є світле майбутнє!