Філія "Зміївське лісове господарство"

ДП "ЛІСИ УКРАЇНИ"

Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства

Державне агентство лісових ресурсів України

Офіційний сайт Зміївської райдержадміністрації

Зміївська районна рада

Харківська обласна державна адміністрація

Урядовий портал

Верховна Рада

Президент України

НПП «Гомільшанські ліси»

З днем вишиванки!

Всесвітній День вишиванки відзначається щорічно в третій четвер травня. День вишиванки не має ніякого політичного підґрунтя, свято покликане популяризувати українську культуру і традиції. З кожним роком воно набуває все більшої популярності, адже це свято українського національного одягу, свято українського народу. Воно покликане об’єднати, нагадати кожному про його ідентифікацію, культуру та традиції, це свято є всенародним. Одягати вишиванку – значить виражати свою позицію, свій патріотизм, прививати дітям і всьому нинішньому поколінню почуття гордості за себе і за українську націю.

Вишиванка вважається оберегом від усього поганого, що може статися в людському житті. Вона є символом краси і міцного здоров'я, а також щастя. В Україні вишивка також символізує і сімейну пам'ять, вірність і любов в сім'ї.

Коллектив ДП «Зміївське лісове господарство» вітає усіх із цим чудовим святом! І нехай кожен орнамент, зображений на вашій вишитій сорочці, подарує саме те, що вигаптовано на ній вмілою майстринею: щастя, миру, любові та здоров’я!