Філія "Зміївське лісове господарство"

ДП "ЛІСИ УКРАЇНИ"

Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства

Державне агентство лісових ресурсів України

Офіційний сайт Зміївської райдержадміністрації

Зміївська районна рада

Харківська обласна державна адміністрація

Урядовий портал

Верховна Рада

Президент України

НПП «Гомільшанські ліси»

Переможці серед шкільних лісництв Харківської області

У справі збереження і охорони природних багатств найважливішим завданням є екологічне, трудове навчання молоді, її патріотичне і моральне виховання. Учнівські лісництва – це потужна сила у формуванні справжніх природолюбів, дбайливих господарів лісу. Розвиток сучасного суспільства вимагає від учнівської молоді високого рівня знань і вмінь, практичного їх застосування та дає можливість визначитись людині як особистість. 

Кожного року навесні традиційно проходить обласний (відбірковий) етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв. У 2018 році він відбувся 20 квітня на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М.Бекетова.

 

 

В зльоті, як і кожного року, брали участь учні КЗ «Чемужівська ЗОШ І-ІІІ ст.» - члени дитячої організації «Чемужівське шкільне лісництво», яке здійснює свою діяльність в межах гурткової роботи (керівник гуртка Мандрика О.Г., заступник директора з виховної роботи Чемужівської ЗОШ І-ІІІ ст.). Команда школи у складі  Кришталь Тетяни, учениці 9 класу, Попової Марії, учениці 8 класу, Калтахчяна Артура, учня 8 класу, представляла Зміївський район та посіла І місце у конкурсі.

       

      

Директор ДП «Зміївське лісове господарство» приділяє велику увагу шкільному лісництву Чемужівської ЗОШ І-ІІІ ст. При зустрічі з переможцями конкурсу Віталій Олексійович Скляров розповів учням про значення лісу в природних процесах і житті людини, подякував їм за вагомий внесок у природоохоронну роботу нашої місцевості, а також вручив нову форму.

Попереду у гуртківців – підготовка до Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв в м.Суми, де вони будуть представляти Харківську область.

Пишаємося переможцями!

 

 Офіційний сайт дитячої організації «Чемужівське шкільне лісництво»:

https://chemugsch.wixsite.com/forest