Філія "Зміївське лісове господарство"

ДП "ЛІСИ УКРАЇНИ"

Харківське обласне управління лісового та мисливського господарства

Державне агентство лісових ресурсів України

Офіційний сайт Зміївської райдержадміністрації

Зміївська районна рада

Харківська обласна державна адміністрація

Урядовий портал

Верховна Рада

Президент України

НПП «Гомільшанські ліси»

Ліквідація пожежі на території Задонецької сільради

 

 Пожежа - процес горіння, неконтрольований людиною, який може заподіяти шкоду життю і здоров'ю, а також привести до пошкоджень матеріальних цінностей. Незважаючі на те,що в області установлений найвищий, 5 клас пожежної небезпеки, завдяки недбалості та безвідповідальності людей, новини про спалахи ї їх жертви по всьому світу з'являються в ЗМІ практично щодня.

Так,  6 вересня близько опівдня стало відомо про загоряння сухої трави ,насаджень, а також житлових будинків та підсобних приміщень в селищі Задонецькому на території Задонецької сільради. Одночасно стало відомо про декілька випадків загорянь житлових будинків.

Для тушіння пожежі та ліквідації цього стихійного явища були задіяні сили  районної служби ДСНС , а також пожежна техніка в складі пожежного автомобіля УРАЛ Задонецького лісництва (водій -  Комендант А.Г., пожежний респіраторник Луковенко В.М., тракторист (лісогосподарські роботи) Стельник А.В.) з пожежною ємккістю, екіпаж пожежного автомобіля Чемужівського лісництва (водій Лукієнко С.Д., пожежний респіраторник Побожанський Ю.І.),  екіпаж лісопатрульного автомобіля УАЗ( водій Міщенко М.М.) та працівники державного підприємства «Зміївське лісове господарство»: головний лісничий Осовий О.М., мисливствознавець Остріков Д.В., лісниий Северін О.І.,помічник лісничого Задонецького лісництва Баранов О.С. та інші працівники Задонецького ліісництва.

Всі працівники державного підприємства «Зміївське лісове господарство» своєчасно надали допомогу в ліквідації пожежі, віддано працювали в боротьбі зі стихією. Завдяки їх самовідданій праці всі випадки пожеж були ліквідовані.